Run-Time error 384

For general issues related to PWB v1.

Moderators: Tyler, Scott

mikeclarke
Observer
Observer
Posts: 2
Joined: Tue Apr 08, 2003 9:21 am

Run-Time error 384

Postby mikeclarke » Tue Apr 08, 2003 9:28 am

I get a run-time error 384 when I go to some websites. I think it might be because I have second windows maximized. I had to do this because the second windows would come up with a huge border and wouldn't look right. Anyone have any suggestions? Thanks in advance.

Scott
Site Admin
Site Admin
Posts: 2375
Joined: Mon Dec 16, 2002 12:31 pm
Location: Rochester, MN
Contact:

Postby Scott » Tue Apr 08, 2003 9:54 am

You are right, this error is caused on popup windows when they popup and are resized by the website and you have secondary windows set to maximized.

What version of PWB v1 are you using?

--Scott

mikeclarke
Observer
Observer
Posts: 2
Joined: Tue Apr 08, 2003 9:21 am

Postby mikeclarke » Tue Apr 08, 2003 9:57 am

Version 1.2.8 If there isn't a way to fix this, is there a way to make the second window open correctly.

Scott
Site Admin
Site Admin
Posts: 2375
Joined: Mon Dec 16, 2002 12:31 pm
Location: Rochester, MN
Contact:

Postby Scott » Tue Apr 08, 2003 10:54 am

What is the URL of the website that is having problems?

--Scott


Return to “Public Web Browser v1”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest